Top trendi letošnje jeseni - Lime Booking

Top trendi letošnje jeseni

Top trendi letošnje jeseni - Lime Booking
Poleg spreminjajoče se kulise in padajočih listov, jesen prinaša tudi svež val frizerskih trendov, ki bodo navduševali to sezono.

Kmalu prihaja jesen, zato se narava preobraža v tople odtenke, dnevi postajajo nekoliko krajši in zrak se napolni s prijetno svežino. Poleg spreminjajoče se kulise in padajočih listov, jesen prinaša tudi svež val frizerskih trendov, ki bodo navduševali to sezono. 

Ne glede na to, ali si želite popolne preobrazbe ali le osvežitve svojega trenutnega videza, boste med letošnjimi jesenski trendi zagotovo našli popolno idejo za novo pričesko, s katero boste blestele skozi celotno sezono.

Topli odtenki v barvah padajočega listja

Kot da bi narava dala navdih frizerjem, so topli odtenki padajočega listja ena izmed glavnih trendov letošnje jeseni. Bakreni, rdeči in zlati odtenki, ki se prepletajo v pričeskah, ustvarjajo čudovito toplino. Ne glede na to, ali se odločite za popolno barvanje ali pa samo za nekaj pramenov, bodo ti topli odtenki zagotovo dodali svežino vašemu videzu in bodo kot nalašč za na najbolj barvit letni čas.

Italijanski bob

Eden izmed najbolj izstopajočih frizerskih trendov letošnje jeseni je brez dvoma italijanski bob, na katerega prisegajo številni slavni, me drugimi tudi Zendaya. 

Italijanski bob združuje klasično eleganco z modernim pridihom in je nekakšna evolucija klasičnega boba. 

Dolžina te pričeske sega nekje med klasičnim in dolgim bobom, to pomeni, da se konci las nahajajo med čeljustjo in rameni, natančna dolžina pa se lahko prilagodi posameznikovim značilnostim obraza ter njegovim željam.

Prednost tega trenda je v tem, da se prilagaja različnim teksturam las, pa naj gre za naravno valovite, kodraste ali popolnoma ravne lase. Prav tako je odličen za izpostavljanje obraznih potez, saj se konča okoli čeljusti ali ramen, kar poudari ličnice in vrat.

Top trendi letošnje jeseni - Lime Booking

Figa, kot jo nosijo balerine

Med letošnjimi jesenskimi trendi bodo, predvsem med spetimi pričeskami, prevladovale natančno počesane baletne fige.

Te so primerne tako za vsak dan kot tudi za posebne priložnosti in v hipu dodajo prefinjeno noto, točno tako, kot jo imajo balerine.

Glavna prednost te pričeske je, da je izjemno enostavna za ustvarit in zelo lepo poudari obrazne poteze ter pristaja na jesenske in zimske kose, kot so puloverji z visokim puli ovratnikom, srajce, saj lepo poudari vrat.

Za popestritev pričeske pa se lahko poigrate z različnimi elastikami ali trakovi, ki spnejo figo.

Butterfly cut

Butterfly cut je pričeska ki se ponaša z edinstveno kombinacijo simetrije in dinamičnosti. Kot pove že samo ime, je ta trend navdihnjen z naravno lepoto metuljevih kril, saj temelji na tehnikah friziranja in oblikovanja, ki ustvarjajo vtis razprtih kril. 

Ta pričeska se lahko prilagodi različnim dolžinam in teksturam las, prav tako pa se prilagodi različnim slogom oblačenja in priložnostim.

Z različnimi možnostmi za barve, dolžine in oblike las vam jesenski trendi omogočajo, da izrazite svojo osebnost. Naj bo letošnja jesen čas, ko boste stopili izven svoje cone udobja in poskusili nekaj novega ter osvežili svoj videz. Sprememba pričeske vam namreč ne le prinese drugačnega videza, ampak tudi občutek samozavesti in zadovoljstva.

Picture of Nika

Nika

Druge objave

Preizkusite Lime Booking brezplačno!

Spletni koledar, avtomatska SMS obvestila, spletno naročanje in še več samo en klik stran!